email: info@elektromaterijal.hr tel: +38521569782 Facebook Instagram LinkedIn
Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Česta pitanja i odgovori

Dostava za sve narudžbe unutar Hrvatske iznad 27 EUR putem Elektromaterijal.hr internetske trgovine je besplatna. Za narudžbe jeftinije od 27 EUR trošak dostave iznosi 5,00 EUR.

Elektromaterijal.hr internetska trgovina dostavlja proizvode na području cijele Hrvatske. Plaćeni proizvodi bit će dostavljeni u roku od jednog do tri radna dana, (osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije). Pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate

Vrijeme isporuke ovisi o naručenom proizvodu, ali 80% proizvoda dostavljamo već sljedećeg dana odnosno unutar dva radna dana. 

VAŽNA NAPOMENA: Za vrijeme trajanja izvanredne situacija u vrijeme Covida-19 (korona virusa) dostava stiže najčešće u unutar 5 radnih dana.

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

  • Putem virmana i opće uplatnice
  • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača
  • Karticama Maestro, MasterCard, Visa, Visa Inspire, Diners, PBZ Card Premium Visa ili Discover
  • Paypal računom
  • Kriptovalutama

Naravno! Na raspolaganju su vam naši prodavači u poslovnici u Splitu. Posjetite nas u Šibenskoj 9

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Ako ste izvršili narudžbu, a niste dobili mail potvrde, molimo Vas da provjerite unesenu email adresu. 
Moguće je da je adresa pogrešno unesena ili narudžba nije potvrđena i dovršena. Svakako nam se javite na info@elektromaterijal.hr i pomoći ćemo Vam u Vašoj narudžbi. 

Svi registrirani korisnici dobit će email poruku sa svim potrebnim detaljima za praćenje narudžbe. 

Da, u ovlaštenom servisu većina proizvoda ima garanciju u trajanju od 2 godine. Za detaljnije informacije o jamstvu svakog proizvoda kontaktirajte nas. 

Elektromaterijal.hr internetska trgovina osigurala je mogućnost povrata unutar 20 dana. Detaljnije o načinima povrata pročitajte na linku

Elektromaterijal.hr internetska trgovina posjeduje najviši stupanj SSL certifikata koji vam garantira sigurnu kupovinu. Prilikom plaćanja u našoj internetskoj trgovini koristite Corvus Pay - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta. 

Detalje o sigurnosti plaćanja na Elektromaterijal.hr možete saznati ovdje. 

  • Elektromaterijal.hr webshop: www.elektromaterijal.hr| 021/569-782 | Šibenska 9 | 21000 Split
  • Lokacija 1: 021/569 782 | Šibenska 9 | 21000 Split

Za sva dodatna pitanja, javite nam se i mi ćemo vrlo rado odgovoriti u što kraćem roku.