email: info@elektromaterijal.hr tel: +38521569782 Facebook Instagram LinkedIn
Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

30 godina iskustva u prodaji elektromaterijala odlučili smo prenijeti na web i svoju bogatu ponudu učiniti dostupnijom većem broju zainteresiranih strana. Elektromaterijal.hr je naš novi brand s kojim ćemo se služiti u online komunikaciji s našim kupcima.

Bogato iskustvo u prodaji, veliki izbor proizvoda dostupnih odmah, ugovori sa renomiranim proizvođačima, brza dostava, promptno i efikasno riješavanje eventualnih reklamacija su naša garancija vama da nećete požaliti posjetom ili eventualnom kupnjom na našem web shopu.

O TVRTKI

Tvrtka INEL d.o.o. osnovana je 1990.g. kao obiteljska tvrtka za veleprodaju elektromaterijala. Vlasništvo je ostalo nepromijenjeno svih ovih godina. Od malog prostora u obiteljskom stanu i improvoziranog garažnog skladišta danas poslujemo na više lokacija. Centralni ured i skladište za kupce trenutno se nalazi na adresi Šibenska 9, Split, te skladišno-proizvodna hala u Gospodarskoj zoni Čaporice - Trilj.

Opskrbljujemo svakodnevno veliki broj kupaca različitih profila i zahtjeva. Imamo iskustva velikih, zahtjevnih projekata - gradilišta do prodaje standardne opreme elektromaterijala raznim montažerima i specijaliziranim trgovinama.

Brzina isporuke, velik izbor artikala na lageru, trenutna prilagodljivost zahtjevu kupca naše su prednosti.

30 godina iskustva u ovom poslu te dobro poznavanje tržišta omogućilo nam je kontinuirani rast svih ovih godina.

Sve to ne bi bilo moguće bez naših partnera - dobavljača koje zastupamo i s kojima imamo kvalitetne i partnerske odnose s povjerenjem.

Elektromaterijal.hr

Razvojem tehnologije i zbog potreba kupaca raznih profila odlučili smo pokrenuti ovaj web shop na domeni elektromaterijal.hr

Počevši od ideje do same realizacije web shopa prošlo je nekoliko godina. Znali smo da će doći vrijeme kada će se kupci i ovako specijaliziranih proizvoda okrenuti web prodaji, ali nismo srljali u taj proces. Godinama smo proučavali web tehnologiju, partnere koje mogu ispuniti naše zahtjeve oko izrade te smo u prvoj polovici 2020.g. krenuli u sami proces izrade weba.

Kompleksnost i veliki broj naših artikala odužio je cijeli proces, ali nadamo se da ćete biti zadovoljni. Taj proces nikada i nije gotov, uvijek se nešto dodaje, mijenja, a sve da kupci na što lakši i brži način dođu do tražene informacije.

Prednosti koje bi mogli istaknuti sa našeg web shopa su sigurno veliki broj artikala za odmah, besplatna dostava za narudžbe iznad 199kn te mnogo opcija plaćanja. 

Posebna priča je naš loyalty program koji nudi velike popuste za stalne kupce. 

Ako neki artikal ne možete naći ili imate nekih tehničkih pitanja za pojedini proizvod slobodno nam se obratite na neki od dostupnih mailova.

Pratite našu ponudu, akcije, vjerujemo da ćete sigurno naći nešto za sebe, bilo da ste profesionalac ili trebate nešto za osobnu upotrebu.