email: info@elektromaterijal.hr tel: +38521569782 Facebook Instagram LinkedIn
Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Loyalty program

Svaki kupac može se učlaniti u loyalty program (program vjernosti) na način da se prijavi putem web stranice, nakon čega svaki kupac zaprima virtualnu karticu sa kodom s kojim ostvaruje popuste. Učlanjenjem u loyalty program ostvaruje se automatski popust od 5% popusta na prvu kupovinu.

Osim navedenog na ukupni iznos kupnje, u sklopu loyalty programa skupljaju se bodovi na način da jedna potrošena kuna vrijedi jedan bod.

To znači da se kupcu, koji je član loyalty programa, kod druge kupovine određuje popust prema razredu u koji spada prema skupljenim bodovima po donjem cjenovnom razredu bodova.

Da pojasnimo na jednom primjeru. Npr. učlanite se u naš loyalty program i ubacite u košaricu i kupite robe vrijednosti 1200,00kn. Na taj iznos odmah (prilikom prve kupovine) imate 5% popusta, znači 60 kn. Sljedeći put kad se ulogirate i želite nešto kupiti automatski imate 8% popusta bez obzira na vrijednost kupovine jer ste u tom razredu popusta (od 1000 - 2000kn) jer je vaša prethodna kupovina to zaslužila. Kupovine, tj. bodovi iz kupovina se zbrajaju, tako da teoretski možete skupiti u nekom periodu (vremenski neograničeno) 5000 potrošenih kuna/bodova te steći trajnih 15% popusta na internet kupovinu. Nije loše zar ne? :) 

Cjenovni razredi bodova su sljedeći:

  • do 999,00 kn kupac ostvaruje 5% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 1.000,00 – 2.000,00 kn kupac ostvaruje 8% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 2.001,00 – 3.000,00 kn kupac ostvaruje 10% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 3.001,00 – 5.000,00kn kupac ostvaruje 12% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • Preko 5.000,00kn kupac ostvaruje 15% popusta na ukupni iznos kupnje.

Bodovi skupljeni u loyalty programu trajno vrijede. Također pored bodova za kupovinu, isti se mogu dobiti i za:

  • Upis u mailing listu – 5 bodova
  • Registracija korisnika – 5 bodova
  • Postavljanje recenzije – 5 bodova
  • Preporuka novog korisnika – 10 bodova

Također se i na prijavu za newsletter dobije bon kod u iznosu od 10% na prvu kupovinu.

Ostvaren popust u sklopu loyalty programa vrijedi na već snižene artikle, odnosno na artikle na akciji. To znači da na već snižene artikle na akciji možete računati i na dodatne popuste za te proizvode ovisno koliko na njih imate pravo u sklopu loyalty programa.