email: info@elektromaterijal.hr tel: +38521569782 Facebook Instagram LinkedIn
Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Komparacija
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
Pametno grijanje - Beha radijatori
18. 08. 2022.

Pametno grijanje - Beha radijatori

Beha radijatori

 Norveški električni radijatori Beha, odlično su norveško rješenje za grijanje vašega stana, ureda, kuće, apartmana, vikendice i slično. Norveški električni konvektori BEHA spadaju u sam vrh ponude radijatora na tržištu, i to po kvaliteti i dizajnu. Kombinacija iznimno preciznog nečujnog elektronskog termostata (0,2 °C), niskotemperaturnoga grijača s velikom površinom i jedinstvenoga „plivajućeg“ nosača za bešuman rad, osigurava maksimalnu uštedu energije( 25%) i visoku udobnost u prostoriji. Osim upotrebe u okviru sustava za centralno grijanje, norveški radijatori BEHA odlično su rješenje i za dodatno zagrijavanje prostorija. S ugrađenom zaštitom IP 24, mogu se koristiti i za zagrijavanje kupaonice te sličnih prostorija s višim stupnjem vlažnosti. Za norveške električne radijatore vrijedi tvorničko jamstvo od 5 godina.


Brojni proizvođači širom svijeta, kako kineski i francuski, prave kopije BEHA radijatora ali za sada ni jedan nije uspio napraviti pravi norveški konvektor, kakvog rade u BEHA tvornici u Prosgrunnu. 

Modeli radijatora

PV WIFI MODELI

Standardni model norveškog štednog električnog pametnog radijatora BEHA. Radijatori su visine 40 cm. Svaki radijator posjeduje kotačić za ručno podešavanje temperature u 0.5C, laserski projektor koji projecira podešenu temperaturu radijatora na pod i integrirani WiFi modul.

Radijatorom se može upravljati ručno i putem mobilne aplikacije prema želji korisnika.

Radijator je standardno opremljen IP24 zaštitom i dvostrukom izolacojom i siguran je za ugradnju u kupaone i druge vlažne prostore.

Radijator dolazi sa zidnim nosačem i 1,5m priključnog kabla sa utikačem 1F (za standardnu kučnu monofaznu utičnica).

PB BLUETOOTH MODELI

Standardni model norveškog štednog električnog pametnog radijatora BEHA. Radijatori su visine 40 cm. Svaki radijator posjeduje kotačić za ručno podešavanje temperature i integriran Bluetooth za dodatnu kontrolu.

Radijatorom se može upravljati ručno i putem mobilne aplikacije za pametne telefone prema želji korisnika.

Radijator je standardno opremljen IP24 zaštitom i dvostrukom izolacijom i siguran je za ugradnju u kupaone i druge vlažne prostore.

Radijator dolazi sa zidnim nosačem i 1,5m priključnog kabla sa utikačem 1F (za standardnu kučnu monofaznu utičnica).